Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Rádio vašeho kraje
Čokoládové lanýže | Foto: Jana Volková
Na tyhle lanýže plných čokolády stačí pár surovin. Jsou jednoduché a nepotřebujete k tomu ani troubu. Dělají se za studena. Někdy se obalují v kakaovém prášku, sypou se kokosem, mrazem sušeným ovocem nebo sekanými ořechy, ale vždycky by mělo platit, že to, co je na povrchu, by mělo být i uvnitř.
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Rádio vašeho kraje
Kulinární magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Jak využít staré rohlíky? Rohlíkové hrudky od Miroslavy Kubové jsou na povrchu křupavé, uvnitř měkké
Pochoutkový rok
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
Kvalitní pralinka musí křupnout. Výrobu podle pralinkové kouzelnice zvládnete i doma
Radioporadna
Host: Karel a Světlana Medulánovi o čokoládové gramotnosti
Dobré dopoledne
Meteor o užitečných sopkách, testu na Alzheimera a mořských motýlech
Meteor
Horká čokoláda
Dobroty Dáši Kubíkové
Mikrobiom. Co je střevní mikrobiom a proč je pro zdraví důležitý?
Jezte, ať vám to sluší
Výroba pralinek je alchymie, každá desetinka stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová
Ve vlastní šťávě
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...