Pochoutkový rok
Fazole se zelím a bůčkem je dokonalé jídlo z jednoho pekáče od Rostislava Havrana z Hradce Králové
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Fazole s kysaným zelím a bůčkem je dokonalé rychlé jídlo, které vám zachutná. Je ho hodně a je výborné. Připravil ho Rostislav Havran z Hradce Králové. Všechno se předem připraví a pak zapeče společně v jednom pekáči. Je to poměrně levné a rychlé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramborové taštičky plněné kysaným zelím. Z obyčejného bramborového těsta vykouzlíte parádní jídlo
Vaříme s Habadějem
-
Nejlepší filmy roku 2023 podle Čelistí Radia Wave: Umění jíst tvrdý chléb a milovat finské blues
Čelisti
-
Tradiční mramorovou bábovku upekla pro Vlastimila Harapese cukrářka Hana Šemíková
Pochoutky na talíři
-
Pravé škubánky s mákem podle babičky z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vařit se dá levně, a přitom i chutně a zdravě, tvrdí šéfkuchař z Větruše
Host Dopoledního expresu