Dobroty Dáši Kubíkové
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Kuře je spolehlivý tip na oběd pro každého kuchaře, je rychle upečené a chutné téměř s čímkoliv! V tuto roční dobu je ideální spojit chuť kuřecího masa se zeleninou, která právě zraje, a sklízíme ji ze zahrádek, nebo nakupujeme u stánků místních farmářů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Krkonošské kuře
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuřecí placičky. Osmažené dozlatova podáváme s bramborem či chlebem, ale klidně chutnají i samotné
Vaříme s Habadějem
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Těstovinové hnízdo s masovou náplní. Vynikající rychlovka
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Hovězí maso se zelenou omáčkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou