Pochoutkový rok
5 fíglů jak připravit nadýchané kynuté těsto podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Určitě i vy rádi pečete z kynutého těsta. Ať už to jsou koblihy, koláče, buchty nebo briošky. Základem chutného pečiva je dobře vykynuté těsto. Počítejme tedy, že jste zvolili správný osvědčený recept a teď k tomu přidáme několik rad, aby vám vzniklo krásné a nadýchané těsto.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Jak upéct korpus křehkého koláče, aby nezvlhnul, radí Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Noky s třešňovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejlepší škvarky jsou z trouby. Jednodušeji už to nejde
Radioporadna
-
Žampiony zmrazte, usušte nebo je naložte. Chutnat budou v každém případě
Babské rady
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Pravá Itálie na našem jídelním stole, spokojenost všech jistá
Vaříme s Habadějem
-
Jak namíchat koktejl v domácích podmínkách? Hlavně se nebojte experimentovat, radí barman
Dva na Dvojce
-
I na začátku září můžeme vysévat zeleninu - na zahradě nebo v truhlíku na balkoně
Zahrádkářské tipy