Olympijský rok
Radiožurnál
Japonsko je pro Lukáše Krpálka už druhým domovem. Pravidelně jezdí na tamní univerzity na soustředění a oblíbil si také místní zvyky, zejména pak japonskou kuchyni. „Já si každou tu chvíli hrozně užívám, protože to je jídlo, na kterém já opravdu ujíždím. Ať si dám cokoliv, vždycky mi tam chutná,“ líčí Krpálek. Jak mu japonská kuchyně pomohla objevit potravinovou alergii? A jak přípravy na olympiádu snášejí jeho děti? Poslechněte si celý díl seriálu.
Petr Kadeřábek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Eva Krpálková: „Když usínáme, dětem se hodně stýská.“ Jak vypadá setkání Lukáše Krpálka s rodinou?
Olympijský rok
-
Co obědvá olympijský šampion Lukáš Krpálek v Tokiu? Poslechněte si reportáž
Seriál Radiožurnálu
-
Portrét lidské nedokonalosti. Japonské divadlo přináší do Čech nový přístup k humoru, říká japanolog
Host Lucie Výborné
-
Začala mě brnět pusa a opuchlo oko, popisuje Krpálek. Kvůli alergii si musí v Japonsku hlídat jídlo
Sportovní rozhovory
-
‚Osm kilo se shodit dá, patnáct je hloupost.‘ Krpálek se v Paříži ukáže v jiné kategorii, než chtěl
Seriál Radiožurnálu Sport
-
Domácí výroba sushi. Základem je vyhnout se veškerému kovovému nádobí a použít jen tu správnou rýži
Radioporadna
-
Audiokniha Lukáš Krpálek - Cesta na Olymp #1: Otloukánek, který se nikdy nevzdával
Příběhy sportovců
-
Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek
Host Radiožurnálu Sport
-
Jak se vám tu žije?
-
Judista Klammert: O parťákovi Krpálkovi, olympijských hrách v Paříži i pohledu do budoucnosti
Na síti s Andreou Hlaváčkovou