Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
České Budějovice
společenský oblek, motýlek | Foto: Fotobanka Pixabay
Víte, co je amuse-bouche? Drobné jídlo, které v restauraci dostaneme ještě před objednanými pokrmy, aby se navnadily chuťové buňky. K tomu můžeme popíjet aperitiv. Připomíná to Alena Špačková v dalším díle Návodu na etiketu věnovanému návštěvě restaurace.
Ivana Šimánková
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
České Budějovice
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
Honí vás mlsná? Čím ošálit chuť na sladké nebo chipsy? Poslechněte si o radosti z jídla i ze života
Jezte, ať vám to sluší
Roháč, bác, lepenice, pejraprout - znáte lidová jídla našich předků na Plzeňsku?
Špalíček
„Kytkožroutka“ a botanička Jana Vlková: Každý někdy kytku ochutnal. proč nesklízet česnek medvědí?
Blízká setkání
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
Martin Klanica
Host Lucie Výborné
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Co je to hlad a jaká jídla ho způsobují?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou