Návod na etiketu
Pokud nejsme v restauraci spokojeni, etiketa dovoluje nenechávat žádné spropitné
Návod na etiketu
České Budějovice
Na závěr každé návštěvy restaurace přichází placení. Podle odbornice na etiketu Aleny Špačkové je výhodnější, když hostitel platí mimo stůl, protože může lépe kontrolovat nesrovnalosti v účtu.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Ve vlastní šťávě: Typologie hosta
Ve vlastní šťávě
-
Kam odložit lžíci, když dojíte vývar, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jak se dnešní pravidla stolování liší od etikety renesanční Itálie?
Glosa Pavla Maurera
-
Luxusní slovenské restaurace se otevírají obyčejným lidem. ...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tequila versus tequilla
Okolo češtiny
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Zábělá na Plzeňsku – místo nedělních výletů koncem 19. století
Plzeňské zajímavosti
-
Ladislav Špaček: Žena nemusí přijít včas, ale musí přijít krásná. Gentleman to promine
Alex a host