Návod na etiketu
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
České Budějovice
Při stolování v restauraci nebo i doma se objevuje řada situací, v nichž si lidé nejsou jistí, jak se chovat. Pravidla pro některé z nich připomíná odbornice na etiketu Alena Špačková.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V restauraci si nikdy sami nebereme jídelní lístek. Podle etikety o vše žádáme personál
Návod na etiketu
-
Jaký je správný zasedací pořádek doma u stolu? Čestnější místo je po pravici, říká mistr etikety
Pochoutkový rok
-
Seriál týdne pod Ještědem
-
Jak se dnešní pravidla stolování liší od etikety renesanční Itálie?
Glosa Pavla Maurera
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
V bačkorách se svátky neslaví, upozorňuje odbornice na etiketu a gastronomii Eva Filipová
Blízká setkání
-
Špaček: Když máte na silvestrovské party pocit, že jste úžasně zábavní, je čas společnost opustit
Hovory
-
Mušle nechte viset. Poutníkům ukazují svatojakubskou cestu
Máme hosty