Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Vegetariánský pokrm s proteinem z houby (ilustrační foto) | Shutterstock, ©
Vědci upravili geny houby, která se v Británii, USA nebo Číně řadí mezi běžně prodávané potraviny. Cílem bylo vyzkoušet ji jako udržitelnější stravu na bázi proteinů. Houba se stala stravitelnější a získala chuť masa.
Martina Mašková
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Jarka Kubsová: Na marších. Rozděleny staletími, spojeny touhou. Čtou Klára Oltová a Jana Stryková
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Petr Stančík: Svítící pařez stromu sefír
Tip mujRozhlas
Plus
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Jarka Kubsová: Na marších. Rozděleny staletími, spojeny touhou. Čtou Klára Oltová a Jana Stryková
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Petr Stančík: Svítící pařez stromu sefír
Tip mujRozhlas
Vědci upekli chutný chléb obohacený o zinek a železo
Laboratoř
Jak buňky čtou svou DNA?
Věda Plus
Cvrčci i sarančata už se přidávají třeba do sušenek. Hmyz je podle potravinářů stravou budoucnosti
Dopolední host
Meteor o nejlepším planetáriu, masožravkách a baterii z písku
Meteor
Jak připravit dětem atraktivní, a přitom zdravé jídlo? Brněnští vědci se to učí na fastfoodu
Magazín Experiment
Nutrie už nejsou v módě, kožešiny nefrčí
Radioporadna
Chovatelé doporučují nutrie. Ne kvůli kožešinám, ale na maso
Hobby magazín
Sedláček: Havel má odpověď na smysl života, vesmíru a vůbec
Leonardo Plus
Pokud sítě nesmažou podvody, budou za ně zodpovědné?
Online Plus