Host Radiožurnálu
Víte, jak vybrat kvalitní chléb? Nekupujte ten měkký, radí odborník
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Babiččin plněný chléb
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?
Abeceda potravin
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak vypadají prázdniny v úlu? Dozvíte se to v knize...
Host Radiožurnálu
-
Chlebíčkové inspirace: Použijte pečené maso, nakládané ryby i smaženou cibulku
Radioporadna
-
Kvásek je u nás součástí rodiny. Přežít může až několik století, říká pekař Jan Šmikmátor
Apetýt