Host Dopoledne pod Ještědem
Na návštěvě: Chlebem a koláči vonící řemeslná pekárna ve Velkých Hamrech
Host Dopoledne pod Ještědem
Hamerská řemeslná pekárna získala za svůj žitno-pšeničný kvasový chléb ocenění Výrobek roku Libereckého kraje v kategorii Pekařské výrobky. Chléb získal také zvláštní cenu - Přínos ke zdravému životnímu stylu. Nejen o chlebu si s Lukášem Maškem v hamerské pekárně povídal redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Prestižní ocenění Výrobek roku Libereckého kraje
Seriál týdne pod Ještědem
-
Víte, jak vybrat kvalitní chléb? Nekupujte ten měkký, radí...
Host Radiožurnálu
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Babiččin plněný chléb
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vzpomínka na pekaře Augustina Sobotoviče, který dlouhá léta roztápěl historickou obecní pec v Lenoře
Vltavín
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnejte domácí kváskový chléb z nové pekárny v Rožnově pod Radhoštěm
Tip