Dva na Dvojce
Studená polévka není pouze gazpacho. Proč vyměnit vývar za polévku z melounu nebo okurek?
Dva na Dvojce
Dvojka
Studené zeleninové či ovocné polévky mohou být v létě výborným osvěžením. Organismu dodají tekutiny, potřebné vitamíny i minerály. Proč si ke studeným polévkám zatím hledáme cestu? A z jakých surovin se dají studené polévky vykouzlit?
Aleš Cibulka, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?
Jezte, ať vám to sluší
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
Jak pěstovat bylinky bohaté na vitaminy v zimě? Odpovídá pěstitel Ondřej Vlk
Káva o čtvrté
-
Okurky, třešně nebo cukety. Zavařovací desatero od ředitelky spolku Fér potravina Hany Střítecké
Radioporadna
-
Lékař Rodion Schwarz v Klubu Rádia Junior
Klub Rádia Junior
-
Ovoce se letos moc neurodí, ale zelenině počasí přeje, tvrdí Ivan Dvořák ze zahrádkářského svazu
Dobrá rada
-
Jaké zařadit ovoce do jídelníčku, když se hubne?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Růžičková kapusta a kadeřávek jsou otužilci k pohledání. Zimní zelenina má své výhody
Hobby magazín
-
Skladování a zdravé zpracovávání ovoce a zeleniny
Host Dopoledního expresu