Dva na Dvojce
Proč je dobré kávu před vypitím zamíchat a toasty raději rozpékat v mikrovlnce? Snížíte příjem karcinogenních látek
Dva na Dvojce

Dvojka
O svém zdraví si rozhodujeme sami i tím, co jíme. Bohužel spolu s potravinami konzumujeme i velké množství nebezpečných látek, které vznikají při výrobním procesu. Jak se takovým látkám vyhnout? Lze jejich obsah v jídle snížit? A jak je to vlastně s koktejlovým efektem?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Neutrální chuť a vůni u lněného oleje nečekejte. Těšit vás ale může vysoký obsah omega-3 kyselin
Dva na Dvojce
-
Chcete zhubnout? Smaženému jídlu se obloukem vyhněte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Sůl je pro seniora zátěží, lepší je kořenit bylinkami
Lékárna
-
Výživová poradna: Zamrazujeme potraviny
Co vás zajímá
-
Spousta nemocí začíná zánětem. Existují ovšem potraviny s blahodárnými, protizánětlivými účinky
Radioporadna
-
O realizovatelných novoročních předsevzetích a úspěšném hubnutí po svátcích s výživovou poradkyní
Host Dopoledního expresu
-
Domácí mazlíčci jsou jeden z velkých antistresorů. Pozor ale na nemoci, varuje Kateřina Cajthamlová
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vojtko: Peníze i sociální status. Proč chodíme do práce?
Leonardo Plus