Dva na Dvojce
Pastinák. Neprávem opomenutá zelenina s lehce orientální chutí
Dva na Dvojce
Pastinák patří k méně známým druhům kořenové zeleniny, opomíjený je ale tak trochu neprávem. Podobá se petrželi, jeho chuť je ale nasládlá a vůně příjemná. Jak pastinák v kuchyni využít? A na co si dát pozor při jeho pěstování?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
Chcete zhubnout? Smaženému jídlu se obloukem vyhněte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vývar: Jak si připravit ten základní
Na vidličce Romana Pauluse
-
Nositelné technologie nemají umět všechno
Děrné štítky
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Feta z ovčího, balkán z kravského mléka. Jak ho připravit doma, radí Babské rady
Babské rady
-
Sklízíte dýně se zelenými skvrnami nebo cukety s hrbolky? Důvodem jsou virózy
Zahrádkářské tipy