Dva na Dvojce
Jak na dokonalé vánoční cukroví? Nepodceňujte kvalitní mouku s vyšším obsahem lepku, radí cukrářka
Dva na Dvojce
Dvojka
Blíží se Vánoce a k nim neodmyslitelně patří vůně upečeného cukroví. Jaké jsou základní rady pro úspěšné pečení? Proč se vanilkové rohlíčky někdy rozpadají? Jak připravit dokonalý krém? A jak zajistit, aby perníčky nepopraskaly? Na otázky odpovídala cukrářka Pavlína Berzsiová.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zdravé pečení. Lze péct odlehčené cukroví? Jak je to s margarínem?
Jezte, ať vám to sluší
-
Příroda uzavřená do sklenice. Jak na domácí fermentaci potravin?
Dva na Dvojce
-
Vánoční cukroví je sváteční záležitost. Opravdu ho můžeme jíst rukama? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jazyková poradkyně Dagmar Magincová a její dcera Zuzka v Klubu Rádia Junior
Klub Rádia Junior
-
Perníček = 5 minut chůze. Linecké kolečko = 16 minut rychlé chůze. Ale i mlsání může být zdravé!
Radioporadna
-
Vlašské ořechy: Co z nich můžeme mít na podzim na talíři
Na vidličce Romana Pauluse
-
Dýně a škůdci na okrasných rostlinách
Káva o čtvrté
-
Akustické panely jsou oblíbeným designovým doplňkem moderních interiérů
Hobby magazín
-
Houbařská poradna
Co vás zajímá
-
Jak bojovat s cukrovkou?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou