Vysočina

Dobroty Dáši Kubíkové

Perníkový závin | Foto: Irena Šarounová, Český rozhlas

Když se řekne závin, obvykle čekáme klasický štrůdl plněný jablky. Závin můžeme ale zkusit úplně jinak – nejen jen naplnit něčím jiným, což jsme už zkoušeli – švestky, rebarboru, třešně a podobně, ale můžeme i samotné těsto udělat jinak. Tak, aby chutnalo po perníku a vonělo po Vánocích.

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Dobroty Dáši Kubíkové

Dobroty Dáši Kubíkové

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu