Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Vysočina
Dobroty Dáši Kubíkové
Perníkový závin | Foto: Irena Šarounová, Český rozhlas
Když se řekne závin, obvykle čekáme klasický štrůdl plněný jablky. Závin můžeme ale zkusit úplně jinak – nejen jen naplnit něčím jiným, což jsme už zkoušeli – švestky, rebarboru, třešně a podobně, ale můžeme i samotné těsto udělat jinak. Tak, aby chutnalo po perníku a vonělo po Vánocích.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Vysočina
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Fazolová polévka pro všechny
Dobroty Dáši Kubíkové
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
Pořádná bábovka na neděli je ta jablečná od Šárky Čiperové. Je krásně vláčná, žádná dusivka
Pochoutkový rok
Alena Zemančíková: Palič aneb Jablka z ráje
Ranní úvaha
Závin s jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Zralost jablka poznáme podle hnědých jadérek. Musí mít také všechny typické znaky svého druhu
Hobby magazín
To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/2)
Blízká setkání
Kdo chce pěstovat staré odrůdy jabloní, neměl by čekat a...
Příběhy z Vysočiny
Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů
Ve vlastní šťávě
V sadech u Maškovic probíhá každou říjnovou sobotu samosběr jablek. Zváni jsou velcí i malí sběrači
Dopolední expres