Vysočina

Dobroty Dáši Kubíkové

Udělejte si vlastní pickles | Foto: Jana Volková

V zimě si můžeme doma připravit ideální zdroj z více druhů zeleniny. Na rozdíl od kysaného zelí, které patří společně s okurkami kvašáky ke dlouho kvašené zelenině, a trvá několik týdnů, než je hotové k jídlu, je tu i krátce kvašená zelenina. 

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Dobroty Dáši Kubíkové

Dobroty Dáši Kubíkové

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu