Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Přihlaste svůj výtvor do letošní JamParády | Foto: Jaroslav Hoření, Český rozhlas

Jednou z nejoblíbenějších marmelád je marmeláda jahodová. A úplně nejlepší je domácí, pěkně postaru dělaná. Jak na to se dozvíte v receptech z babiččiny kuchyně, které připravují redaktor Jaroslav Hoření a sběratelka receptů a také zdatná kuchařka Vladimíra Jakouběová.

Nejposlouchanější

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu