Zprávy z jižních Čech

Lesní hotel Peršlák otevírá svou kuchyň učňům. Jednou týdně mají na starost kompletní přípravu oběda

Zprávy z jižních Čech

Lesní hotel Peršlák otevírá svou kuchyň učňům. Jednou týdně mají na starost kompletní přípravu oběda
Lesní hotel Peršlák na Jindřichohradecku svěřuje jednou týdně přípravu oběda učňům, na snímku Karolína Kupková

České Budějovice

Nejen uvařit, ale také sestavit celé menu, včetně rozpočítání potřebných surovin. To by měli zvládat mladí učni oboru kuchař – číšník. Jenže sehnat restauraci, která učňům umožní kompletní odbornou praxi, není jen tak. Lesní hotel Peršlák na Jindřichohradecku jim příležitost dává, jednou týdně tu mají na starosti přípravu celého oběda.
Eva Musterová Marvanová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu