Zápisník zahraničních zpravodajů

Čokoládu ve Švýcarsku dělají mistři s vášní pro řemeslo. V čokoládovně Favarger už skoro dvě století

Zápisník zahraničních zpravodajů

Čokoládu ve Švýcarsku dělají mistři s vášní pro řemeslo. V čokoládovně Favarger už skoro dvě století
Pavel Novák s sebou bere rozhlasový mikrofon doslova všude. I do horských průsmyků francouzské Korsiky

Radiožurnál

Zřejmě není překvapení, že nejvíc čokolády v přepočtu na obyvatele snědí Švýcaři. Jejich čokoládovny jsou vyhlášené stovky let. Patří mezi ně i značka Favarger, v jejímž obchůdku v Ženevě kromě sladkých pralinek nabízejí taky možnost vyrobit si vlastní tabulku čokolády.
Bára Vránová

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu