Zahrádkářské tipy
Sklízíte dýně se zelenými skvrnami nebo cukety s hrbolky? Důvodem jsou virózy
Zahrádkářské tipy
Střední Čechy
Letos se na zahrádkách setkáváme s plody tykvovitých rostlin, tedy například okurek, dýní, cuket, melounů, které vypadají jinak, než jsme zvyklí. Mají jinou barvu, tvar, na povrchu hrbolky. Jsou takové plody jedlé? A co změny na nich způsobilo? Vysvětlí Ivan Dvořák z časopisu Zahrádkář.
Jolana Nováková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Třásněnky a svilušky
Zahrádkářské tipy
-
Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Jedlé květy rozzáří barvou i chutí každý talíř
Pochoutkový rok
-
Obecní pastýř bydlel v pastoušce a lidem ze vsi pásl a hlídal stáda. Pomáhala mu prý čarovná hůl
Jihočeská vlastivěda
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Vaše každodenní inspirace: Bezpečná okrasná zahrada
Káva o čtvrté
-
Hokaido, máslová nebo špagetová. Co uvařit z dýně? A z které je výborný džus?
Dva na Dvojce
-
V Chorvatsku začala sezóna středozemských plodů a v Lastovu...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Upíři a vinobraní v Brně. Co přijde dál, F1?
Brněnská jedenáctka