Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: S angličtinou v kuchyni
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na co jsme si v češtině (ne)zvykli?
Čeština na vlnách
-
Co zvoní v titulu Ernesta Hemingwaye Komu zvoní hrana?
Slovo nad zlato
-
Proč hromobití a ne bouřka?
Okolo češtiny
-
Druhak se v češtině sice vyskytuje, v oficiálních textech bych to ale nedoporučil, radí jazykovědec
O češtině od A do Z
-
Markéta Pilátová: Líný jazyk a ošklivá slova
Ranní úvaha
-
Vladimír Burjánek: Jakoby
Nedělní káva
-
Jsou autoři, se kterými mám až téměř milostnou chemii, přiznává překladatelka Charvátová
Osobnost Plus
-
Mirka Nezvalová: Nenechte se ošulit
Rozhlasový sloupek
-
Bocian, cintorín, olovrant. Rozumíme slovenštině po 30 letech od rozdělení federace?
On Air