Kritická situace českých restaurací v turistických destinacích - menu | Foto: Michal "Rachad" Hromas

Přes léto zažívám krásné období kočování po celých Čechách a Moravě, kdy jezdím se svou dodávkou a vařím na veselkách a narozeninách. Před nedávnem jsem se svým plechovým cirkusem dorazil do jižních Čech na Slunečnou. Protože nemám až takovou potřebu kotvit, udělal jsem si to hezký a navštívil taky Český Krumlov. Tam jsem si uvědomil, v jakém stavu jsou naše hospůdky a restaurace v turisticky zajímavých destinacích.

Nejposlouchanější

Radio Wave

Více ze stanice
Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu