Radio Wave

Čočka | Foto: Corel GALLERY

Zavařování už pomalu odzvonilo, kvašáky jsou našlapány zelím a předpokládá se, že pod starým dubovým krovem, zčernalým kouřem petrolejky ve vašem panelákovém bytě, tiše visí těžké copy cibule a česneku, pytlík křížal a sušených hub z Jizerek. Ve sklepě v navlhlém písku dřímá křupavá mrkev a celer s řepou a v krechtu čeká na svou chvilku několik jutových pytlů plných brambor, nakoupených u silnice cestou do Českých Budějovic za čtyři koruny kilo.

Nejposlouchanější

Radio Wave

Více ze stanice
Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu