Ve vlastní šťávě
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
V kuchařském světě existují různá ocenění, žebříčky a průvodce nejlepšími restauracemi, ale také soutěže mezi kuchaři. Jednu z nich v mezinárodním juniorském klání v Rimini vyhrála právě česká mladá kuchařka Hana Budková. S ní jsme probrali, jak podobné soutěžení probíhá i k čemu podle ní tato klání slouží.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Když děláte s masem, dostanete chuť na sladké. A při dortu zase na maso, směje se kuchař Lukáš Ende
Návštěva
-
Pojďte si zavařit pod lízátka! Kuchař Lukáš Ende chystá přehlídku Gastro Hradec v malšovické aréně!
Host ve studiu
-
Pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré uchvátil i houslistu Jaroslava Svěceného
Pochoutky na talíři
-
Na soutěžích národních kuchařských týmů vaří nejlépe Finové, říká manažer české reprezentace
Náš host
-
Budoucí cukrářky novopacké střední školy gastronomie a služeb uspěly na gastronomické olympiádě
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Proti bramborové medaili nic nemám, brambora je nad zlato, usmívá se farmářka Vlasta Kejklíčková
Radioporadna
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda
-
Rychlost, čerstvost, sezonnost. Nevařím podle receptů, přiznává kuchařka Gabriela Rudolfsson
Apetýt