Ve vlastní šťávě
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
I nádražní kantýna může mladého kuchaře naučit lásce k českým hotovkám a namotivovat pro celoživotní práci v kuchyni. S kuchařem Slávou Grigorykem jsme probrali, proč přeběhl z restaurace spíš k chlebu, jak se liší dánská pekařina od té české, jestli jako dítě jedl kyjevský řízek i jak zareagovali místní na proměnu klasického podskalského podniku na trendy restauraci.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nákyp z husy podle Pacovského Knížky kuchařské z roku 1811
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Vaření v páře a recepty na přání posluchačů
Kuchařské čarování
-
Knedlíkárna v Kosově Hoře sází na jednoduchost. Ty nejlepší recepty vymyslely už naše babičky
Středočeské příběhy
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
S Putinem jsme se přátelili a on mezitím připravoval válku, myslí si novinář Miroslav Karas
Hovory
-
Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
Ve vlastní šťávě
-
Jaké je Rusko pohledem z kuchyně? To prozradí kuchaři, nad jejichž pokrmy se tvořily jeho dějiny
Ex libris