Vaříme s Habadějem
Vepřové plátky s rajčaty. Chuťově výborný, relativně zdravý a snadný oběd, který na talíři potěší
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Vepřové maso patří v zemích českých i moravských k tomu nejoblíbenějšímu. Na rovinu si musíme přiznat, že ale nepatří k těm nejzdravějším. Pokud ale zvolíte libovější varianty, není třeba mít výčitky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny
Vaříme s Habadějem
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mloci jsou kanibalové, kteří si klidně zpestří jídelníček svými sourozenci. Ohrožují je ale zásahy člověka do krajiny
Máme rádi zvířata
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejlepší je najít si svého řezníka v ulici a maso kupovat u něj, říká řeznický mistr Nitka
Poradna
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Plemenný bizon Starosta má na farmě v jihočeském Rožnově...
Česko – země neznámá
-
Telátka na statku Lüftnerka dávají tušit naději dříve téměř vyhynulého plemene
Mezi námi zvířaty