Vaříme s Habadějem
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Vepřová pečeně je kus masa, který se na vepříkovi nachází mezi krkovicí a kýtou podél páteře. Je to libový kus masa, který lze koupit také jako kotletu, ať už s kostí nebo bez a občas narazíte i na pečeni s tukovým krytím. Tu lze jen doporučit, díky němu nebude výsledná pečínka suchá a bude mít i lepší chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Zabijačkový guláš Partička od Ireny Boháčové jsou hody pro masožravce
Pochoutkový rok
-
Jen bylinky, olej a koření. Marinovaného masa z obchodu se není třeba bát. Složení marinád je čisté
Dva na Dvojce
-
Trápí vás bolavá kolena? Babské rady doporučují obklad z brambor, rybí tuk nebo pití zeleného čaje
Babské rady
-
S fyzioterapeutkou Janou Svatošovou: K čemu je lymfatický systém a jak ho „probudit"
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Pokud vás postihne ústřel páteře, věnujte dostatek času jeho léčbě. Může se rychle opakovat
Doktorská rada
-
Patní ostruha
Lékárna
-
Jednoduchá omáčka z výpeku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování