Vaříme s Habadějem
Vepřová kotleta patří mezi velmi oblíbené kusy masa. Udělejte si ji tentokrát na jablkách a cibuli
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Vepřové maso patří v zemích českých i moravských k tomu nejoblíbenějšímu. Na rovinu si musíme přiznat, že ale nepatří k těm nejzdravějším. Pokud ale zvolíte libovější varianty, není třeba mít výčitky. Právě kotleta je hned po panence považovaná za nejkvalitnější část.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Segedínské žebírko. Skvělá pochoutka dušená spolu se zelím pomaličku v hrnci nádherně doměkka
Vaříme s Habadějem
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě
-
Masové kuličky s růžičkovou kapustou v rajské omáčce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Chov husy české chocholaté
Hobby magazín
-
Grilování je radost. Která bylinka dodá kuřeti nebeskou chuť? Jak nakládat s marinádou?
Radioporadna
-
Po desítkách let bude letos na podzim na trhu opět český křen. Pěstují ho v Hostíně na Mělnicku
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Nejlepší je najít si svého řezníka v ulici a maso kupovat u něj, říká řeznický mistr Nitka
Poradna
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne