Vaříme s Habadějem
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Treska má delikátní chuť sama o sobě, není nutné ji příliš kořenit. Stačí zakápnout citrónovou šťávou, osolit a posypat sekanou bazalkou. Dobře přijímá i marinády. Výtečná je pečená. Tak zkuste náš recept rybí ragú po staročesku s hustou zeleninovou omáčkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Kančí guláš podle rodinné receptury uvařila Iveta Richterová. Má krásnou barvu, chuť a šťavnatost
Pochoutkový rok
-
Rady do kuchyně: Jak využít citrony úplně celé a co dělat, aby neutíkala voda při vaření brambor
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Ochucené těstíčko na smažení
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně
Kuchařské čarování
-
Nebojte se do krystalového i moučkového cukru přihodit levanduli nebo kůru z citronu
Babské rady
-
Kuřecí stehýnka s citronem a česnekem. Nebojte se zajímavé kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou