Vaříme s Habadějem
Limetková kari treska. Spojení hned tří úžasných chutí a barev na jednom prostřeném talíři
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Treska se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Svědčí o tom i fakt, že jen v Británii se jí sní ročně kolem 136 miliónů porcí. Kulinářské možnosti této ryby objevili lidé už před mnoha staletími, neboť treska byla takříkajíc víceúčelová. Mohla se totiž uvařit nejen čerstvá.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Treska na česneku a rajčatech. Zdravé a lehké jídlo, které určitě pohladí vaše chuťové pohárky
Vaříme s Habadějem
-
Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Lipani podhorní se v řekách sami téměř nerozmnožují. Změnit to má nová metoda jihočeských vědců
Zprávy z jižních Čech
-
Akvaristé ročně nakoupí 55 milionů mořských živočichů, někteří patří k ohroženým druhům
Laboratoř
-
Chemie, hluk a sucho vyhnaly z potoků na Vysočině kdysi...
Příběhy z Vysočiny
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Z rybaření se stává nákladný koníček. Ceny povolenek a dalších poplatků v posledních letech rostou
Zprávy z Vysočiny
-
Ivan Hoffman: Rybí volba
Glosa Plus
-
Křížem krajem u Bezruče. Na výlovu největšího jistebnického...
Křížem krajem