Vaříme s Habadějem
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Domácí pizza patří přesně k tomu druhu občerstvení, po kterém rádi a často sáhneme. Vděčná a jednoduchá pochoutka má svůj původ v Itálii. A pokud si myslíte, že je domácí verze oblíbené kulaté dobroty příliš náročná, tak vás tímto receptem vyvedeme z omylu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Těstovinový salát s lilkem a rajčaty
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jednoduchost a pospolitost. Sdílený čas u jídla je v Itálii základ, popisuje foodblogerka Kunstovná
Host Radiožurnálu
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání
-
Tiramisu zná nejspíš každý. Věděli jste ale, že v překladu je to celá věta?
Okolo češtiny
-
Beata Rajská připravila italské risotto s chřestem a krevetami
Pochoutky na talíři
-
Národní pokrmy nutí pít víc piva. Kořeny „smažáku“ sahají do 13. století, říká historik stravování
Host Lucie Výborné
-
Bezlepková pizza? Základ si připravte z brambor, radí Babské rady
Babské rady
-
Kdo se nezeptá, nic nemá. Na káhirském tržišti v Atabě to platí víc než jinde
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera