Vaří Mirka Kuntzmannová
Plněné bramborové placky. Udělejte jich raději víc, budou rychle mizet
Vaří Mirka Kuntzmannová

Plzeň
Recept je důkazem toho, že se můžeme dobře najíst i za málo peněz. V podstatě jde o škubánkové těsto, které budeme opékat či smažit. Kdo by chtěl dietnější formu tohoto pokrmu, může placičky péct v troubě nebo v horkovzdušné fritéze.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Boloňská omáčka. Italská klasika, která u nás zdomácněla
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Poradna zdravé výživy: Jak jíst zdravě, ale levně
Host Dopoledního expresu
-
Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí
Radioporadna
-
Kateřina Cajthamlová: Pokud chceme hubnout, musíme jíst i přílohy
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Šťouchané brambory s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak jíst a vařit, abychom byli v novém roce zdraví
Kuchařské čarování
-
Buran maso prodá a zbytky sní, přibližuje kuchař Hromas. Receptář Vandrbuch naplnil pokrmy venkova
Host Lucie Výborné
-
Udělejte si vepřovou panenku s rajčaty. Kvalitní, šťavnaté maso připravené s láskou na talíři potěší
Vaříme s Habadějem
-
V Maďarsku na jídle šetřit nechtějí, kupují bio
Zápisník zahraničních zpravodajů