Emil Vachek: Zlá minuta. Inspektor Klubíčko vyšetřuje o Vánocích vraždu mladé služky
Sobotní drama
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Dvojka
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Pohankový salát z červené řepy | Foto: David Všetička
„Když připravíte salát s nějakou luštěninou nebo pohankou, tak se vám nestane to, co by se vám stalo, kdyby to byla jenom zelenina. Totiž že vás vůbec nezasytí,“ vysvětluje Roman Paulus.
Emil Vachek: Zlá minuta. Inspektor Klubíčko vyšetřuje o Vánocích vraždu mladé služky
Sobotní drama
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Na starém zámku v Shoscombe. Jak Sherlock Holmes odhalil důvod podivného chování sira Roberta
Setkání s literaturou
Dvojka
Dáváme jídlu druhou šanci. Jak vařit chutně, levně a beze zbytků? Poslechněte si rychlé recepty beze zbytků, které pro vás exkluzivně připravil Roman Paulus ve spolupráci s Potravinovou bankou.
Emil Vachek: Zlá minuta. Inspektor Klubíčko vyšetřuje o Vánocích vraždu mladé služky
Sobotní drama
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Na starém zámku v Shoscombe. Jak Sherlock Holmes odhalil důvod podivného chování sira Roberta
Setkání s literaturou
Polévka minestrone. Recept Romana Pauluse na italskou bramboračku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
Kimči: Z čeho připravit korejské národní jídlo
Na vidličce Romana Pauluse
I jídlo má svůj čas. Žaludek je dobré připravit a vůně si...
Glosa Pavla Maurera
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
Kuchařské čarování se zeleným lupením
Kuchařské čarování
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
Maďarská kuchyně nesnese průměrnost. Zkuste pečený bok s omáčkou z paprik
Radioporadna
Jak hnojit zeleninu, aby vám ji před sklizením nenapadla plíseň? Zkuste zákvas
Hobby magazín
Těstovinové hnízdo s masovou náplní. Vynikající rychlovka
Vaří Mirka Kuntzmannová
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu