Vaří Mirka Kuntzmannová
Uzené na švestkách. Lahodná kombinace medu, vína a sušeného ovoce
Vaří Mirka Kuntzmannová

Plzeň
Není to maso nasladko. Sice do omáčky patří med, ale ostatní ingredience jeho sladkost strhnou a dodají omáčce pikantnost. Zejména povidla, která mají ostřejší chuť a také víno. Solit budeme opatrně, protože vývar z uzeného masa bývá slaný dost.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Bramborové placky plněné tvarohem. Oblíbený recept Mirky Svrčkové si také zamilujete
Pochoutkový rok
-
Babské rady doporučují: Jezte hrst mandlí denně a ideálně neloupané, ve slupce jsou antioxidanty
Babské rady
-
Jednoduchá omáčka z výpeku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Ivo Hudeček: Netuctový případ a Zločin v nočním expresu
Četba na pokračování
-
1. Muziky do ulic! aneb Vznik Československa
Toulky první republikou
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Tvarohové placičky podle receptu z Dolní Lužice
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou