Vaří Mirka Kuntzmannová
Mastné vdolky. Nejlepší jsou ještě vlažné
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kardamom se hodí do čajových směsí i salátové zálivky. Vyzkoušejte ho v kuchyni!
Babské rady
-
Studená káva cold brew
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Roudnická cukrářka Jaroslava Michalcova má cukrařinu v krvi
Host Dopoledního expresu
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?
Pochoutkový rok
-
Vladimír Burjánek: Nákupy
Nedělní káva
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru
Ve vlastní šťávě
-
Pražič Patrik Lamka: Kupujte menší množství kávy a choďte si pro ni častěji. Ať je co nejčerstvější
Radioporadna