Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Sever
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
ManuČoko | Foto: Eva Bucharová, Český rozhlas
Václav Kozlík vyrábí v Ústí nad Labem čokoládu pátým rokem. Motivoval ho k tomu film o výrobě čokolády. Nabízí čokoládu hořkou, sedmdesáti až osmdesátiprocentní, i tu mléčnou, padesátiprocentní – to aby si zachovala svou čokoládovou chuť.
Eva Bucharová
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Sever
Česko je země turistů. A když na výlet, tak s batohem se svačinou. Anebo s dobrým plánem, kde se zajímavě najíst.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Lovosická cukrárna Botanica Bakery nabízí návštěvníkům harmonické spojení kávy a zákusků a květin
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Horácovy sušenky od Vladimíra Horáka chutnají jako cukroví. Jsou plné čokolády a oříšků
Pochoutkový rok
Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně
Host Lenky Vahalové
Mýty i fakta o čokoládě. Mezinárodní den nejoblíbenější laskominy na světě slavíme v září
Jihomoravský rok
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
Kakaový koláč s citronovou polevou
Dobroty Dáši Kubíkové
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou