Ranní úvaha
Petr Beneš: Překvapivá svoboda
Ranní úvaha

Vltava
Nemám rád návody. Nečtu ani ty, které se vztahují k domácím spotřebičům. Mikrovlnnou troubu, v níž se prý dá vařit, smažit, péct, zapékat, fritovat, rozmrazovat, používám tupě jen k ohřívání jídla, přičemž i tam bych prý mohl volit z více možností, aspoň to napovídají obrázky mrkve, rybky, lákavé kýty či podivných koulí, které jsem neidentifikoval. Já však ohřívám vždy stejně, pět minut, takže jídlo je v závislosti na struktuře buď mdle vlahé, nebo nesnesitelně horké.
Petr Beneš
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jan Bělíček: Obnova vzájemnosti ve světě po lidech
Ranní úvaha
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nebojte se neúspěchu a pozvěte si do kuchyně mikroby, nabádá spoluautor knihy Zkvašeno
Apetýt
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Zvěřiny se nebojte. Během přípravy stačí dodržovat několik praktických zásad
Hobby magazín
-
První písemná zmínka o pučálce pochází z Postily od Jana Rokycany z 15. století
Kuchařské čarování
-
Došla vám smetana? Nahraďte ji jednoduše kombinacemi másla, mléka či tvarohu
Babské rady
-
Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá
Blízká setkání
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce