Radioporadna

Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká

Radioporadna

Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Z chemického složení jsou dnešní instantní polévky v pořádku. Problém je ale s jejich chutí, odhalil test rajských instantních polévek

Hradec Králové

Radioporadna na téma instantních a vysoce zpracovaných jídel. Mluvit budeme o tom, kdy zpracované potraviny využít a kdy ne. Které přísady by pro nás měly být varovné? Kolik umělých a přídavných látek naše tělo zvládne a co to s námi dělá? Je konzerva na vandr tím nejlepším řešením? Určitě zmíníme i novou aplikaci, která vám o prospěšnosti potravin řekne nejvíc.
Pavla Kindernayová

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu