Radioporadna
Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!
Radioporadna
Pardubice
Naši předkové žili mnohem více v souladu s přírodou. Hlavně na venkově museli vyžít z toho, co si vypěstovali. Mezi běžné suroviny patřila kořenová zelenina i červená řepa, která vydržela přes zimu uložená v písku v chladné místnosti.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Český med je výjimečný. Proč je lahodnější, než medy z Itálie nebo Řecka?
Radioporadna
-
Okurky, třešně nebo cukety. Zavařovací desatero od ředitelky spolku Fér potravina Hany Střítecké
Radioporadna
-
Dnes byl zvolen nový předseda Akademie věd
Věda Plus
-
Janáčkova hospodyně Mářa vařila a vzpomínala. Poslechněte si rozhovor s manželi Zahrádkovými
Zelný rynk
-
Anna Náprstková: Z popelky úspěšnou podnikatelkou a mecenáškou
Osudové ženy
-
Miroslav Donutil hraje v novém seriálu psychotronika: Zažil jsem věci mezi nebem a zemí
Blízká setkání
-
Květa Legátová: Jozova Hanule
Četba na pokračování
-
Originální vánoční limonáda s příchutí perníku vznikla původně z křenové limonády
Pochoutkový rok
-
Alice Nellis: Rovnováha. Aby dárek pro manžela nebyl moc, ale ani málo
Setkání s literaturou
-
Jak na dokonalé vánoční cukroví? Nepodceňujte kvalitní mouku s vyšším obsahem lepku, radí cukrářka
Dva na Dvojce