Slávka Formánková ze Střední školy potravinářská Smiřice spolu s Pavlou Kindernayovou. Podzimní menu a správný postup při úpravě zvěřiny | Foto: Milan Baják, Český rozhlas

Radioporadna: Slávka Formánková, Střední škola potravinářská Smiřice. Podzimní menu - správný postup při úpravě zvěřiny? Polévka, která zahřeje, kaštanová nádivka, kančí guláš, a podzimní dezert z dýně. Zajímavá osobnost je hostem radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11. hodině.

Nejposlouchanější

Hradec Králové

Více ze stanice
Radioporadna

Radioporadna

Zajímavá osobnost je hostem rozhlasové radioporadny od pondělí do pátku.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu