Radioporadna
Kvalitní mořská ryba z mrazáku je lepší než pseudo čerstvá. Podmínkou je mrazit šokem
Radioporadna
Pardubice
Každý Evropan sní v průměru kolem dvaceti kilogramů ryb za rok. Česká republika je ale v tomto případě ostudou Evropy. Za rok sní každý z nás v průměru maximálně pět až šest kilogramů ryb za rok.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Češi jedí málo ryb, trumfnou nás už i Slováci, tvrdí odborník
Zaostřeno
-
Bolesti krční páteře. Kde hledat příčinu, abychom si od bolesti pomohli
Lékárna
-
V rybnících se lidé koupali. Dnes v nich kromě kapra nepřežije skoro nic
Podhoubí
-
Křeč je upozornění organismu, že děláme něco špatně, říká neuroložka. Co pomůže u velkých spasticit?
Apatyka
-
Akné nezná věku. Nový pupínek je reakcí na něco, co se kůži nelíbí
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak se vysazují lososi
Odpolední Radiožurnál
-
Poradna zdravé výživy: tuky v těle nebo léky na snižování cholesterolu
Náš host
-
Lék na ředění krve a potraviny
Zdraví v cajku
-
Jeden Čech za rok vyprodukuje půl tuny odpadu. Co se s ním pak děje?
Natura