Radioporadna
Chalupářský koláč, květáková polévka nebo dezert z datlí. Uvařte si menu po anglicku
Radioporadna

Pardubice
Karel Kopecký z Předhradí je vyučený kuchař, který se podle svých slov „rozvařil“ teprve v Anglii. Mluvit cizí řečí mu totiž nejdřív moc nešlo, a tak se raději zavřel v kuchyni. Na tu anglickou nezapomněl ani po návratu domů.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na Falklandech kladou důraz na lokální suroviny. I když pro...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Vařit jsem začal podle 300 let staré kuchařky, říká britský historik gastronomie Ivan Day
Hovory
-
Porce kuchařské inspirace z Anglie
Kuchařské čarování
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Víte, co jsou to šmorny? Magdalena Dobromila Rettigová napoví
Radioporadna
-
Martin Stránský upekl skládané brambory
Pochoutky na talíři
-
Domácí pěstování bylinek, aby nám déle vydržely. Musíme s nimi zacházet opatrně, vyžadují totiž péči
Radioporadna
-
Ve vlastní šťávě: Ztraceno v překladu aneb Kyselý lajm
Ve vlastní šťávě
-
Koko s kancem na rameni
Host do domu
-
Téměř polovina Čechů si pěstuje ovoce a zeleninu na svých zahradách. Často si vzájemně pomáhají
Zprávy pro Královéhradecký kraj