Přírodní lékárna
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
České Budějovice
Pozdní léto je dobou přebytků cuket. Ty patří mezi nejběžněji pěstované druhy zeleniny na českých zahrádkách. Co s nimi? Často je dusíme, přidáváme do polévek, grilujeme, zapékáme, plníme, vyrábíme z nich saláty, přidáváme do karbanátků a masových směsí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Policie zadržela dva přiotrávené řidiče
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Klíště může nakazit člověka už ve vývojové fázi nymfy, upozorňuje lékařka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi