Příběhy z Vysočiny
Restauraci na náměstí ve Velké Bíteši si oblíbily celebrity i celé hokejové týmy. Teď je před ní i chodník slávy
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
Dobrou hospodu dělá určitě dobré jídlo, ale především lidé, kteří mají rádi svou práci. Příkladem může být i restaurace na náměstí ve Velké Bíteši, kterou jedna rodina provozuje už víc než devadesát let. Oblíbili si ji nejen místní, ale i spousta známých osobností. Některé z nich už mají dokonce své hvězdy na chodníku slávy.
Irena Šarounová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
České celebrity mají svůj chodník slávy ve Velké Bíteši na Vysočině. Jezdí tam na dobré jídlo
Výlety
-
Dort z plněných tortill
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Když roky vyrábíte schody, dost možná byste po nich došli až do nebe. Jako truhlář z Chotěboře
Příběhy z Vysočiny
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Roháč, bác, lepenice, pejraprout - znáte lidová jídla našich předků na Plzeňsku?
Špalíček
-
Praliny podle knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Luštěniny rostou na každém kontinentu, kromě Antarktidy
Kuchařské čarování
-
Martina Adlerová: S elegancí šneka
Rozhlasový sloupek
-
Pavel Maurer: Zapomeňte na jídlo. Důležitější je obsluha
Glosa Pavla Maurera