Polední sirény
Změnili jste stravovací návyky kvůli zdražení v restauracích? Zajímaly se Polední sirény
Polední sirény

Jak řešíte polední jídlo? „Restaurace jsou sice otevřené, ale zdražily a pro někoho bude problém zajít si každý den na oběd,“ soudí Sandra Pogodová a Linda Finková. „Restauratéři to obhajují tím, že všechno zdražilo,“ vysvětluje Sandra Pogodová a Linda Finková dává k dobru vlastní „recept“. „Do hospody chodíme jednou za dva či tři měsíce. Takže nás se to netýká.“ Probíraly se také silnice, které obsahují plasty, a bydlení v maringotkách a karavanech.
Jitka Asterová, Linda Finková, Sandra Pogodová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ať si města otevřou řeznictví a kožešnictví! Pro Polední sirény je problém nutrií vyřešen
Polední sirény
-
Zákazníka zajímá, jestli jim jako řezník nekecám a jestli...
Dobré dopoledne
-
Pohlreich: Zlatá éra gastronomie je pryč. Kuchaři nechtěli být celebrity, ale být v kuchyních
Host Lucie Výborné
-
Potkávám rodiče, kteří své dítě váží dvanáctkrát denně, říká ergoterapeutka Ludvíčková
Houpačky
-
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Host má právo dostat to nejlepší
Blízká setkání
-
Vepřové maso na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Sandra Silná: Vize pro naději
Vize z krize
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Sláva mu zatím do hlavy nestoupla. Na závodech si jede to svoje, říká o Martinu Fuksovi jeho rodina
Olympijský rok
-
Služební cesty. Jak a proč řešit jídlo v jejím průběhu?
Jezte, ať vám to sluší