Pochoutkový rok
Vyzkoušejte poctivý hospodský tatarák. Takhle ho dělá šéfkuchař Roman Paulus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 15. 10. 2023
Pochoutkový rok
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Štrůdl: Co všechno lze přidat do jablek
Na vidličce Romana Pauluse
-
Losos podle receptu kuchaře Romana Pauluse a chřestová bábovka herečky Terezy Bebarové
Kuchařské čarování
-
Šéfkuchař Roman Paulus provozuje v Olomouci moderní kantýnu
Větrník - Host ve studiu
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový
Pochoutky na talíři
-
Pavel Kroneisl: Kráva a svoboda
Rozhlasový sloupek
-
Proč nejsou k dostání mlýnky na mák? Vyrábělo by se pak...
Glosa Pavla Maurera
-
Náš host