Pochoutkový rok
Úroveň restaurace poznáte podle toho, jak servíruje cukr a mléko ke kávě, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Existují pravidla, jak si sladit čaj nebo kávu v restauraci? Máme po obsluze vyžadovat určitý styl servírování cukru, nebo si jen tak roztrhneme pytlík s cukrem a neřešíme to?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Většina lidí míchá kávu a čaj špatně, točí lžičkou dokola. Jak na to, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Slavní milenci Oscar Wilde a Alfred Douglas
Portréty
-
Kofein. Jaká rizika může mít konzumace kofeinu či kofeinových nápojů?
Jezte, ať vám to sluší
-
Jak bojovat s cukrovkou?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Cukr není jenom na oslazení čaje a kávy. Dá se využít i jinak
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Čistá termoska bez námahy. Soda, rýže a horká voda udělají zázraky
Babské rady
-
1. Muziky do ulic! aneb Vznik Československa
Toulky první republikou
-
Dominik Dán: Uzel
Četba na pokračování
-
Jak širokou škálu dobrot můžeme vykouzlit z brambor? Radí Šárka Škachová, autorka kuchařek
Káva o čtvrté
-
Zázvorové cukroví
Dobroty Dáši Kubíkové