Pochoutkový rok
Pórková polévka od Jaroslava Petlacha je jednoduchá, ale překvapí bohatstvím chutí
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Polévky Češi milují a teď v létě se hodí ty odlehčené a zeleninové. Doporučujeme tu od Jaroslava Petlacha ze Šlapanic. Ten polévky přímo zbožňuje. Jeho pórková polévka je spíše vývarová, obohacená o brambory, česnek a rozkvedlané vejce, jak to dělávaly naše babičky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Letos je příroda o pár týdnů opožděná. Čekáme, že teplé počasí sklizeň jahod zahájí, doufá pěstitel
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Višňová šťáva z kuchařské knihy cukráře pana Ladislava Jíny z Turnova
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Sladké dobroty, které patří k babímu létu
Kuchařské čarování
-
Tržiště knih, autorská čtení, hudba, divadlo, výstavy. Do Tábora se vrací festival Tabook
Zprávy z jižních Čech
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování
-
Do Moravského divadla v Olomouci zavítá Humoriáda na cestách. Přijďte se pobavit
Humoriáda
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Tak si zkuste udělat krůtí nudličky na kari s pórkem
Vaříme s Habadějem
-
Nouze naučila Řeky farmařit
Zápisník zahraničních zpravodajů