Svadobnica | Foto: Jana Volková

Chuť této krémové polévky, která se dělá na slovenských svatbách, je překvapivá. Je to něco mezi zelňačkou a fazolovou polévkou. Jako když se dva setkají na svatbě, dají se dohromady, a pak jdou životem spolu. Česnek, máslo a smetana dodají jemnou pikantnost. Lahoda, kterou musíte vyzkoušet. Vařil Ján Murček z Roštění na Kroměřížsku.

Nejposlouchanější

Rádio vašeho kraje

Více ze stanice
Pochoutkový rok

Pochoutkový rok

Kulinární  magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu